Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /chroot/home/allatorv/kongresszusok.hu/html/apolas2019/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2758 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /chroot/home/allatorv/kongresszusok.hu/html/apolas2019/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2762 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /chroot/home/allatorv/kongresszusok.hu/html/apolas2019/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3689 18. Regionális Ápolási Konferencia – 18. Regionális Ápolási Konferencia


Érdemes
eljönni!


600+ résztvevő

10+ kiállító

15+ előadás

Találkozzunk
Kecskeméten 2019-ben is!

Kedves Kolléganők, Kollégák!

Ezen hagyománnyá vált ünnepi rendezvényünk, azon kollégáinkról szól, akik a betegápolást, a gyógyítás hivatását választották életpályájuknak.

A világ több országában az ápolás, mint hivatás, nővérnek lenni, társadalmilag nagyon elismert.

Az Ápolók Nemzetközi Napja alkalmából idén 18. alkalommal rendezzük meg a Regionális Ápolási Konferenciát, amely méltó tisztelgés ennek a nem mindennapi szakmának, hiszen tisztelet illeti azokat, akik ezt az embert próbáló hivatást választották, és nap mint nap emelik, forgatják, etetik és hallgatják a betegeket. Tisztelet, hogy viselik a terheket, hogy a megnövekedett betegforgalom mellett is lehet rájuk számítani.

Ők azok, akik ott vannak minden születésnél, minden gyógyulásnál és minden elmúlásnál. Olyan több, mint 700 fős konferenciát szervezünk, melyen a főtémákban elért legújabb kutatások, fejlesztések eredményei, ezek klinikai vonatkozásai és gyakorlati alkalmazásuk tudományos igénnyel kerülnek ismertetésre, illetve megvitatásra. A konferencia témái egyben a továbbképzés céljait is szolgálják.

Szeretnénk, ha ezt a gyönyörű hivatást Magyarországon is újra megbecsültté tudnánk tenni, és a fiatalok számára újra vonzó pálya lehetne az egészségügy.

Kérem Önöket, tegyék tiszteletüket konferenciánkon, járuljanak hozzá, hogy hivatásunk napján együtt ünnepelhessünk.

Üdvözlettel:

Pap-Szekeres Anita
ápolási igazgató
Bács-Kiskun Megyei Kórház

KÖSZÖNJÜK TÁMOGATÓINK RÉSZVÉTELÉT KONGRESSZUSUNKON!

Köszönjük a Repülőkórháznak az együttműködési lehetőséget!
A Magyar Honvédség Egészségügyi Központ Védelem-egészségügyi Igazgatóság Repülőorvosi, Alkalmasságvizsgáló és Gyógyító Intézet ad teret a rendezvénynek.

 

 

LEGÚJABB EREDMÉNYEK | HASZNOS ISMERETEK | GYAKORLATI TAPASZTALATOK

Elérhetőségek