Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /chroot/home/allatorv/kongresszusok.hu/html/mnet2018/wp-content/plugins/gravityforms/common.php on line 1273 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /chroot/home/allatorv/kongresszusok.hu/html/mnet2018/wp-content/plugins/gravityforms/common.php on line 1310 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /chroot/home/allatorv/kongresszusok.hu/html/mnet2018/wp-content/plugins/gravityforms/common.php on line 1314 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /chroot/home/allatorv/kongresszusok.hu/html/mnet2018/wp-content/plugins/gravityforms/common.php on line 1342 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /chroot/home/allatorv/kongresszusok.hu/html/mnet2018/wp-content/plugins/gravityforms/common.php on line 3476 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /chroot/home/allatorv/kongresszusok.hu/html/mnet2018/wp-content/plugins/gravityforms/common.php on line 3483 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /chroot/home/allatorv/kongresszusok.hu/html/mnet2018/wp-content/plugins/gravityforms/common.php on line 3496 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /chroot/home/allatorv/kongresszusok.hu/html/mnet2018/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2715 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /chroot/home/allatorv/kongresszusok.hu/html/mnet2018/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2719 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /chroot/home/allatorv/kongresszusok.hu/html/mnet2018/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3615 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /chroot/home/allatorv/kongresszusok.hu/html/mnet2018/wp-content/plugins/revslider/includes/framework/functions-wordpress.class.php on line 258 Magyar Nőgyógyászok Endoszkópos Társasága 17. Kongresszusa – 2018. szeptember
KÖSZÖNTŐK

Tisztelt Kolléganők és Kollégák, kedves Barátaim!

Megtiszteltetés számomra, hogy a MNET megválasztott elnökeként XVII. kongresszusunk szervezője lehetek. Szeretném, ha rendezvényünk mindenki számára izgalmas, színes és színvonalas összejövetel lenne, ezért több újítást is tervezünk bevezetni. Az időben elkezdett szervezés lehetővé teszi számunkra a megfelelő szakmai és gyakorlati felkészülést, az érdeklődőknek pedig a 2018-as őszi program tervezését.

A Kongresszus egyben Továbbképző Tanfolyam is lesz, ami a megszerezhető kreditpontok számában is meg fog mutatkozni.

A Semmelweis Egyetem II. sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikája mindenben támogatja Kongresszusunkat, s kiváló kollégáim segítsége garancia Kongresszusunk remélt sikerére. Mindez persze csak akkor valósulhat meg, ha meghívásunkat elfogadjátok, s megtiszteltek bennünket jelenlétetekkel 2018. szeptember 13-15-én az Azúr Hotelban, Siófokon.

Dr. Szabó István
Kongresszus elnöke

Tisztelt Kolléganők és Kollégák!

Nagy öröm és megtiszteltetés számunkra, hogy a Magyar Nőgyógyászok Endoszkópos Társasága 2018. évi Kongresszusának rendezési jogát a Semmelweis Egyetem II. sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikája nyerte el. A korábbi rendezvények magas szakmai színvonalának köszönhetően a szervezés kihívás és egyben elismerése is az intézetünkben folyó munkának.

A Klinika az elmúlt évtizedekben mindig kiemelt profilként kezelte a nőgyógyászati endoszkópiát, igyekeztünk a szakterület élvonalát képviselni. Az elmúlt 1-2 év igen jelentős műtői fejlesztésének köszönhetően jelenleg európai színvonalú műszerezettséggel rendelkezünk, ez nyújt biztos hátteret a nálunk végzett évi mintegy 1000 laparoszkópos műtéthez.

Reméljük, hogy a várhatóan gazdag tudományos program, és a Kongresszus helyszínéül szolgáló, már számos rendezvényünkön bizonyított Azúr Hotel a társaság minél több tagját inspirálja részvételre.

A programot úgy állítjuk össze, hogy az minden nőgyógyász számára tartalmas és hasznos legyen, ezzel is biztatva az egyébként a nőgyógyászati endoszkópiát egyelőre még nem kiemelt profilként gyakorló minden Kollégát a részvételre. Reméljük, hogy a nyár végi Balaton-part a szakmai gyarapodás mellett kitűnő lehetőséget teremt az aktív kikapcsolódásra, baráti találkozásokra is. Klinikánk korábbi rendezvényeinek tapasztalataira alapozva mindenkit arra biztatunk, hogy a regisztrációt és a szállásfoglalást időben intézze, így biztosítva a részvétel lehetőségét!

Nagy szeretettel várunk mindenkit Siófokon!

Prof. Dr. Ács Nándor
Szervezőbizottság elnöke

Tisztelt Kollégák, Barátaim!

A Magyar Nőgyógyászok Endoszkópos Társasága 2018. évi – kétévente megrendezésre kerülő – kongresszusa előkészületi munkái már megkezdődtek. A Társaság ebben az évben Dr. Szabó István tanár urat kérte fel a Tudományos Szervező Bizottság Elnökének. Úgy érezzük, hogy ez kellő biztosítékot ad arra, hogy kongresszusunk ismét egy olyan találkozó legyen, ahol együtt örülhetünk szakmai sikereinknek, tanulhatunk egymástól és kialakul a jövőbeli továbblépés fő irányvonala is.

Szeretettel várunk mindannyiótokat.

Dr. med. habil. Molnár-G. Béla
MNET elnöke

ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓ


Helyszín

Hotel Azúr ****
Cím: 8600 Siófok, Erkel Ferenc u. 2/C
GPS: 46.907030, 18.043004

Fontos határidők

  • 2018. június 30. – előadásbejelentés
  • 2018. június 30. – kedvezményes regisztráció

Szervező

Magyar Nőgyógyászok Endoszkópos Társasága
II. Számú Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika
Kongresszus elnöke: Dr. Szabó István
Szervezőbizottság elnöke: Prof. Dr. Ács Nándor
Kongresszusfővédnöke: Prof. Dr. Bódis József

Szervezőiroda

Márkaépítés Profin Kft.
Tel: +36 20 276 1889 (regisztráció) | +36 30 988 2312 (szponzor/kiállító)
E-mail: mnet@kongresszusok.hu

Regisztrációs Iroda a helyszínen

  • 2018. szeptember 13., csütörtök: 14:00 - 18:00
  • 2018. szeptember 14., péntek: 8:00 - 18:00
  • 2018. szeptember 15., szombat: 8:00 - 11:00

 

Társasági Program

2018. szeptember 14., péntek 20.00 óra
Gálavacsora a konferencia helyszínén
Fakultatív, 11.000 Ft/fő

Felhívjuk figyelmüket, hogy a részvételi díjak a vacsora költségét NEM tartalmazzák csak a kísérők esetében! Amennyiben a vacsorán részt kívánnak venni, azt a Jelentkezési lapon külön feltüntetni szíveskedjenek!

Kreditpont

A Kongresszus egyben Továbbképző Tanfolyam is. Szombaton endoszkópos licencvizsgával zárul, a részvétellel 18 kreditpont szerezhető.

Internet

A hotelben ingyenes Wi-Fi internet hozzáférés biztosított.

Befizetések

Hitelkártyával, bankátutalással vagy csekken a rendezvényszervező iroda számlájára:
Márkaépítés Profin Kft. 11732002-20415956 (OTP Bank)
A közleményben kérjük tüntesse fel a résztvevő nevét és a MNET18 kódszámot.

A társaság honlapja

www.laparoscopia.hu

Parkolás

A parkolás a szállóvendégeknek a hotel parkolójában, a csak kongresszusi résztvevőknek a hotel előtti területen ingyenesen biztosított.

MIÉRT ÉRDEMES ELJÖNNI?

500+

RÉSZTVEVŐ

40+

KIÁLLÍTÓ

40+

ELŐADÁS

2x40

Gyakorlati képzés létszám

FELKÉRT ELŐADÓK


A KONGRESSZUS PROGRAMJA


0. nap

2018. szeptember 13. - csütörtök

Sonarmed Kft.
SAMSUNG MEDISON ultrahang képviselet
Nálunk visszhangra talál!
www.sonarmed.hu

15.00-18.00 Precongress WORKSHOP - Mélyen infiltráló endometriózis (DIE) UH diagnosztika
4 betegvizsgálattal
Sonarmed Kft. támogató közreműködésével

Ultrasound and Diagnosis of Deeply infiltrating endometriosis
Dr. Elisabeth Janschek
Landeskrankenhaus Villach (Austria)

Dr. Demendi Csaba
Semmelweis Egyetem II. sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika, Budapest

Mélyen infiltráló endometriózis UH képi megjelenítése az esetek tükrében
Dr. Artner Attila
Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház és Rendelőintézet, Budapest

(Részvételi díj: 5.000 Ft, max. 40 fő - előzetes regisztrációval, kizárólag érvényes kongresszusi regisztrációval rendelkezőknek!)

Jelentkezés

1. nap

2018. szeptember 14. - péntek
 

08.00-18.00 REGISZTRÁCIÓ

09.15-10.30 MEGNYITÓ

Prof. Dr. Bódis József, a Kongresszus fővédnöke

Dr. med. habil. Molnár-G. Béla, a MNET elnöke

Prof. Dr. Ács Nándor, a Szervezőbizottság elnöke

Dr. Szabó István, a Kongresszus elnöke

Quo vadis laparoscopia gynaecologica? – avagy jegyzetek egy legújabb magyar kézikönyv margójára
Dr. med. habil.  Molnár-G. Béla
Semmelweis Egyetem I. Sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika, Budapest, Duna Medical Center, Budapest

Dr. Veres János emlékére
Dr. Gerő György
Semmelweis Egyetem I. sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika, Budapest; Duna Medical Center, Budapest; Budaörsi Egynapos Sebészeti Centrum, Budaörs

10.30-10.45 kávészünet 

10.45-12.00 I. SZEKCIÓ
Üléselnökök: Prof. Dr. Németh Gábor, Prof. Dr. Rigó János

Nagyméretű miómagócok laparoszkópos sebészete
Dr. Ombódi Róbert, Dr. Zelenyánszki Márk, Dr. Szeberényi Zsolt
BMKK-Dr. Réthy Pál Tagkórház, Szülészet-Nőgyógyászat, Békéscsaba

A totális laparoscopos hysterectomia tanulófázisa és eredményeinek elemzése
Dr. Lampé Rudolf, Dr. Török Péter, Dr. Krasznai Zoárd, Prof. Dr. Póka Róbert
DE-ÁOK Szülészeti és Nőgyógyászati Intézet, Debrecen

TLH-k osztályunk gyakorlatában
Dr. Kollár Ákos, Dr. Székely Zsolt, Dr. Vrastyák Péter, Dr. Vrecenár László
Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház, Semmelweis Tagkórház, Szülészeti és Nőgyógyászati Osztály, Miskolc

Egynapos sebészeti ellátás a nőgyógyászati endoszkópiában
Dr. Gerő György (1,2,3), Dr. Gamal E Mohamed (3), Dr. Demeter János (4)
(1) Semmelweis Egyetem I. sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika, Budapest; (2) Duna Medical Center, Budapest; (3) Budaörsi Egynapos Sebészeti Centrum, Budaörs, (4) MH Egészségügyi Központ Honvédkórház, Budapest

A retro nem retró, avagy a retroperitoneum ismeretének hasznossága
Dr. Török Péter, Dr. Lampé Rudolf
DE-ÁOK, Szülészeti és Nőgyógyászati Intézete, Debrecen

A civil szervezet és a szakma együttműködése az endometriózis esetén
Salamon Adrienn
"Együtt könnyebb" Női Egészségért Alapítvány, Budapest

12.00-13.00 ebéd 

13.00-14.00 II. SZEKCIÓ
Richter Esmya szimpózium

Prof. Dr. Ács Nándor
Semmelweis Egyetem II. Sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika, Budapest

Prof. Dr. Koppán Miklós
Pécsi Tudományegyetem Klinikai Központ Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika, Pécs

14.00-15.00 III. SZEKCIÓ
Külföldi referátumok
Üléselnökök: Prof. Dr. Ács Nándor, Prof. Dr. Koppán Miklós

Dr. Elisabeth Janschek
Adenomyosis, new aspects in diagnosis and therapy
Landeskrankenhaus Villach (A)

Pr. Christophe Pomel
Cervix cc.
Centre Jean Perrin, Clermont-Ferrand (F)

15.00-15.15 szünet

15.15-16.30 IV. SZEKCIÓ
Interdiszciplináris szekció az endometriózisról
Üléselnökök: Dr. Bokor Attila, Prof. Dr. Póka Róbert

Dr. Bezsilla János
Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház, Sebészeti Osztály, Miskolc

Dr. Flaskó Tibor
Húgyutakat érintő endometriózis endoszkópos terápiája
Debreceni Egyetem Urológiai Klinika, Debrecen

Dr. Nagy Gyöngyi
Zala Megyei Kórház Radiológia és Izotópdiagnosztika Osztály, Zalaegerszeg

Dr. Lukovich Péter
Szent János Kórház és Észak-budai Egyesített Kórházak, Sebészeti Osztály, Budapest

16.30-16.45 kávészünet 

16.45-18.00 V. SZEKCIÓ
Egyetemi Klinikák beszámolói az elmúlt 5 év eredményeiről
Üléselnökök: Prof. Dr. Bódis József, Dr. Szabó István

Prof. Dr. Ács Nándor
Semmelweis Egyetem II. Sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika, Budapest

Prof. Dr. Koppán Miklós
Pécsi Tudományegyetem Klinikai Központ Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika, Pécs

Prof. Dr. Németh Gábor
Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika, Szeged

Prof. Dr. Póka Róbert
Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika Debreceni Egyetem - Klinikai Központ, Debrecen

Prof. Dr. Rigó János
Semmelweis Egyetem I. Sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika, Budapest

18.30-19.30 MNET közgyűlés

20.00-24.00 gálavacsora 

2. nap

2018. szeptember 15. - szombat
 

08.00-11.00 REGISZTRÁCIÓ

08.30-10.15 VI. SZEKCIÓ
Üléselnökök: Dr. Fülöp István, Dr. med. habil. Molnár-G. Béla

Referátum a hazai helyzetről
Dr. Szabó István
Semmelweis Egyetem II. Sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika, Budapest

10 év tapasztalata a bélendometriosis kezelésének a németországi Giesseni Egyetem Női Klinikáján
Dr. Berkes Enikő
Universitätsklinikum Hamburg Eppendorf, Hamburg, Németország

Van-e helye a sigmoideoscopiás vizsgálatnak a belet infiltráló endometriosis modern ellátásában?
Dr. Lukovich Péter, Dr. Bokor Attila, Dr. Csibi Noémi
Szent János Kórház és Észak-budai Egyesített Kórházak, Sebészeti Osztály, Budapest

Az endometriosis, mint prekurzor daganatos megbetegedésekben
Dr. Dobó Noémi, Dr. Bokor Attila, Prof. Dr. Rigó János
Semmelweis Egyetem I. Sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika, Budapest

A niche laparoszkópos kezelése
Dr. Csibi Noémi, Dr. Brubel Réka, Dr. Dobó Noémi, Dr. Bokor Attila, Prof. Dr. Rigó János
Semmelweis Egyetem I. Sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika, Budapest

Retrocervicalis régió mélyen infiltráló endometriózisának kezelése osztályunkon
Dr. Busznyák Csaba, Dr. Lendvai Viktor, Dr. Nagy Sándor
Petz Aladár Megyei Oktató Kórház, Szülészeti és Nőgyógyászati Osztály, Győr

10.15-10.30 kávészünet 

10.30-12.15 VII. SZEKCIÓ
Üléselnökök: Dr. Bacskó György, Dr. Szeberényi Zsolt

Petefészek transzplantáció sebészeti módszerei
Dr. Vereczkey Attila
Versys Clinics – Humán Reprodukciós Intézet, Budapest

Laparoscopos sacrocolpopexia 10 lépésben osztályunk gyakorlatában
Dr. Székely Zsolt, Dr. Kollár Ákos, Dr. Vrecenár László, Dr. Hajas Sándor
Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház, Semmelweis Tagkórház, Szülészeti és Nőgyógyászati Osztály, Miskolc

Retroperitonealis tunelképzés promontofixatio során
Dr. Sipos Attila
Pest Megyei Flór Ferenc Kórház, Kistarcsa

Laparoscopos extraperitoneális paraaorticus lymphadenectomia lokálisan előrehaladott méhnyakrák esetén: a műtéti technika ismertetése és eredményeink bemutatása
Dr. Lampé Rudolf, Prof. Dr. Póka Róbert
DE-ÁOK, Szülészeti és Nőgyógyászati Intézet, Debrecen

Rejtélyes idegentest laparoscopos hysterectomia után
Dr. Kiss Vera Gabriella, Dr. Bacskó György
Debreceni Egyetem Kenézy Gyula Egyetemi Kórház, Debrecen

Hiszteroszkópos miomektómia terápiás hatékonysága
Dr. Farkas Zsolt, Dr. Török Péter
DE KK ÁOK Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika, Debrecen

Nagy petefészek cysták laparoszkópos műtéte
Dr. Pákozdy Krisztina, Dr. Bacskó György
Debreceni Egyetem Kenézy Gyula Egyetemi Kórház, Debrecen

Intraligamentális miómagócok eltávolításának kihívásai
Dr. Zelenyánszki Márk, Dr. Ombódi Róbert, Dr. Szeberényi Zsolt
BMKK-Dr. Réthy Pál Tagkórház, Szülészet-Nőgyógyászat, Békéscsaba

Javaslat a laparosopos kismedencei szisztematikus lymphadenectomia standardizált kivitelezésére
Dr. Lampé Rudolf, Prof. Dr. Póka Róbert
DE-ÁOK, Szülészeti és Nőgyógyászati Intézet, Debrecen

12.15-12.30 szünet

12.30-13.00 TESZTVIZSGA

13.00-13.15 A TALÁLKOZÓ ZÁRÁSA

Dr. Szabó István, a Kongresszus elnöke

13.30-15.00 WORKSHOP - Hysterectomia
Anatómia / A méheltávolítás lépései és nehézségei
Center Kft. és a J-Plasma támogató közreműködésével

Dr. Argay István
DE KK ÁOK Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika, Debrecen

Dr. Bokor Attila
Semmelweis Egyetem I. Sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika, Budapest

Dr. Szabó István
Semmelweis Egyetem II. sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika, Budapest

(Részvételi díj: 5.000 Ft, min. 25 fő esetén - előzetes regisztrációval, kizárólag érvényes kongresszusi regisztrációval rendelkezőknek!)

Jelentkezés

ELŐADÁSBEJELENTÉS

Az előadások tervezett időtartama 10 perc, melyet max. 3 perc vita követhet.

Előadást bejelenteni, illetve absztraktot feltölteni a következő adatlap segítségével tud. A prezentációk elfogadásáról és programba sorolásáról értesítést küldünk. A végleges programba csak azok a prezentációk kerülhetnek be, amelyeknek előadói regisztráltak a kongresszusra.

Kérjük, hogy a prezentációk összefoglalóit magyar nyelven készítse el az alábbiak szerint:

Cím
Előadó, Társszerzők (teljes név rövidítés nélkül, előadó aláhúzva)
Munkahely, Osztály, Város (több szerző/munkahely esetén felső indexben számmal jelölendő)
Témakör (fő témák szerint)
Összefoglaló (max. egy álló A/4 oldal, 2,5 cm-es margók, Times New Roman, 12-es betűméret, szimpla sorköz; ábra, táblázat, hivatkozás, formázás, fej- és lábléc nélkül)

AZ ELŐADÁSBEJELENTÉS HATÁRIDEJE LEJÁRT!

Köszönjük támogatóink részvételét kongresszusunkon!

 

SZAKMAI KIÁLLÍTÁS


A kongresszus helyszínén a rendezvény ideje alatt kiállítást szervezünk. Az ezen a területen érdekelt gyógyszer-, műszer-, és segédeszköz-gyártókat, forgalmazókat ezúton is hívjuk a rendezvényen való részvételre. Felvilágosítás a Kongresszusi Irodánál.

Márkaépítés Profin Kft.

Tel: +36 30 988 2312 (szponzor/kiállító)
E-mail: mnet@kongresszusok.hu

REGISZTRÁCIÓ

Részvételi díj2018. június 30-ig2018. július 1-tőlHelyszínen
MNET tag32.000 Ft37.000 Ft40.000 Ft
Nem MNET tag37.000 Ft42.000 Ft45.000 Ft
30 év alatti/szakdolgozó/nyugdíjas MNET tag27.000 Ft32.000 Ft35.000 Ft
30 év alatti/szakdolgozó/nyugdíjas nem MNET tag32.000 Ft37.000 Ft40.000 Ft
Kísérő20.000 Ft23.000 Ft26.000 Ft
Kiállító25.000 Ft25.000 Ft25.000 Ft

A részvételi díj adókat és 6.375 Ft/fő/nap értékben közvetített étkezést tartalmaz.

A részvételi díj tartalmazza a kongresszus tudományos programján való részvételt, a kongresszus kiadványait, a szakmai kiállítás megtekintését, kávészüneteket, pénteki ebédet.
A kísérői részvételi díj tartalmazza a részvételt a gálavacsorán 1 fő részére, pénteki ebédet, kávészüneteket (a kongresszus tudományos programjai ezzel a belépővel nem látogathatók).

Ebéd

Péntek délben a kongresszus résztvevőinek ebédet biztosítunk, melyet a részvételi díj tartalmaz.

Társasági Program

2018. szeptember 14., péntek 20.00-24.00

Gálavacsora
Fakultatív, 11.000 Ft/fő

Felhívjuk figyelmüket, hogy a részvételi díjak a gálavacsora költségét NEM tartalmazzák csak a kísérők esetében! Amennyiben a gálavacsorán részt kívánnak venni, azt a Jelentkezési lapon külön feltüntetni szíveskedjenek!

Köszönjük támogatóink, kiállítóink részvételét kongresszusunkon!

NEHOGY LEMARADJON, REGISZTRÁLJON MOST!


SZÁLLÁS


Hotel Azúr **** (kongresszus helyszíne)szobaár
Egyágyas szoba24.500 Ft/éjszaka
Kétágyas szoba34.000 Ft/éjszaka
Prémium Hotel Panoráma ****szobaár
Egyágyas szoba23.500 Ft/éjszaka
Kétágyas szoba32.000 Ft/éjszaka

Szállást csak a befizetett szállásköltség alapján tudjuk visszaigazolni.

Az árak (forintban) szobánként és éjszakánként értendők és tartalmazzák a reggelit és az adókat.

A hotelekben csak korlátozott számban állnak rendelkezésre szobák, ezért kérjük, szállásigényüket időben jelezzék. A szállásfoglalásokat a beérkezés sorrendjében tudjuk elfogadni.

A jelentkezési lapon kérjük pontosan jelölje meg a szoba típusát, illetve, hogy meg kívánja-e a szállást és annak költségét osztani valakivel (név).

A szobák elfoglalása: 14.00 órától. Csomagszobát biztosítunk!
A szobák elhagyása: 10.00 óráig. Csomagszobát biztosítunk!

Regisztráció, szállásfoglalás és a társasági program lemondási feltételei

Lemondási határidő: 2018. augusztus 1.

  • 2018. július 15. előtti befizetés és lemondás esetén a részvételi díj 80%-át, a teljes szállásdíjat és a társasági program díját visszatérítjük.
  • 2018. július 15. és augusztus 1. közötti lemondás esetén a részvételi díj, a szállásdíj és a társasági program 50%-át visszatérítjük.
  • 2018. augusztus 1. utáni lemondás esetén nem áll módunkban visszatéríteni sem a részvételi-, sem a szállás-, sem a társasági program díját.

Kérjük a lemondást írásban a szervező irodának jelezni!

Köszönjük támogatóink, kiállítóink részvételét kongresszusunkon!

 

KÉRDÉSE VAN? KÜLDJÖN ÜZENETET!