MEGRENDELÉSI ÉS LEMONDÁSI FELTÉTELEK

A megrendelések befogadása a beérkezések sorrendjében történik. Amennyiben a kongresszusi szálloda betelik, további kedvezményes árú szálláslehetőséget tudunk biztosítani különböző kategóriákban, melyről a visszaigazolásban küldünk tájékoztatást.

SZÁMLÁZÁS

A vonatkozó törvények az étkezési, szállás és egyéb költségek részletezését írják elő, így a számlán külön sorban kerülnek feltüntetésre. A számlát a megadott számlacímzett nevére állítjuk ki. Amennyiben nem ad meg külön címzettet, a számla a jelentkező nevére és címére kerül kiállításra! A kiállított számlát utólag más címzett nevére módosítani 3.000 Ft kezelési költség ellenében tudjuk!

FIZETÉSI FELTÉTELEK

A regisztráció visszaigazolásakor küldött számlát kérjük a rajta szereplő határidőig kiegyenlíteni. Szállást csak a szállásdíj befizetése után tudjunk visszaigazolni és lefoglalni.

LEMONDÁS ÉS VISSZAFIZETÉS

Lemondási határidő: 2018. augusztus 1. | 2018. július 15. előtti befizetés és lemondás esetén a részvételi díj 80%-át, a teljes szállásdíjat és a fakultatív program díját visszatérítjük. 2018. július 15. és augusztus 1. közötti lemondás esetén a részvételi díj, a szállásdíj és a fakultatív program 50%-át visszatérítjük. 2018. augusztus 1. utáni lemondás esetén nem áll módunkban visszatéríteni sem a részvételi-, sem a szállás-, sem a fakultatív program díját. A megrendelt és írásban le nem mondott szolgáltatások díját a megrendelő akkor is köteles megtéríteni, ha azokat nem vette igénybe. A regisztrációval megrendelő kijelenti, hogy a fenti feltételeket elfogadja.

Szervezőiroda/üzemeltető: Márkaépítés Profin Kft. (székhely: 6000 Kecskemét, Munkácsy M. u. 37., postacím: 6000 Kecskemét, Bethlen krt. 4. 1/4, bank: 11732002-20415956-00000000 OTP)

A regisztráció folyamán megadott adatokat szervező bizalmasan kezeli és kizárólag a regisztrált személy képzési pontszám akkreditációs eljárásához használja fel.