Kongresszusok.hu - Rendezvényszervezés, kongresszusszervezés, csapatépítő tréningek profin! | Általános Szerződési Feltételek
rendezvényszervezés, kongresszusszervezés, konferencia, konferenciaszervezés, csapatépítő tréning, rendezvény, kongresszus, program
rendezvényszervezés, kongresszusszervezés, konferencia, konferenciaszervezés, csapatépítő tréning, rendezvény, kongresszus, program
21499
ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.3,vertical_menu_enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive
 

Általános Szerződési Feltételek

MEGRENDELÉSI ÉS LEMONDÁSI FELTÉTELEK

A megrendelések befogadása a beérkezések sorrendjében történik. Amennyiben a kongresszusi szálloda betelik, további kedvezményes árú szálláslehetőséget tudunk biztosítani különböző kategóriákban, melyről a visszaigazolásban küldünk tájékoztatást.

SZÁMLÁZÁS

A vonatkozó törvények az étkezési, szállás és egyéb költségek részletezését írják elő, így a számlán külön sorban kerülnek feltüntetésre. A számlát a megadott számlacímzett nevére állítjuk ki. Amennyiben nem ad meg külön címzettet, a számla a jelentkező nevére és címére kerül kiállításra! A kiállított számlát utólag más címzett nevére módosítani 3.000 Ft kezelési költség ellenében tudjuk!

FIZETÉSI FELTÉTELEK

A regisztráció visszaigazolásakor küldött díjbekérőt/számlát kérjük a kiegyenlíteni. Szállást csak a szállásdíj befizetése után tudjunk visszaigazolni és lefoglalni.

LEMONDÁS ÉS VISSZAFIZETÉS

A megrendelt és írásban le nem mondott szolgáltatások díját a megrendelő akkor is köteles megtéríteni, ha azokat nem vette igénybe. A regisztrációval megrendelő kijelenti, hogy a fenti feltételeket elfogadja.

Regisztráció folyamán választható fizetési módok:

 • Átutalás: Cégnév: Márkaépítés Profin Kft.
  Bankszámlaszám: 11732002-20415956-00000000
  Bank: OTP Bank Nyrt.
  Kérjük, az átutalásán tüntesse fel a PSZICH20 azonosítót és a résztvevő(k) nevét. A banki átutalás költsége a résztvevőt terheli.
 • Bankkártya: A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja.
  Magyar Nemzeti Bank engedély száma: H-EN-I-1064/2013
  Bankkártya adatai cégünkhöz nem jutnak el.
 • Csekk: Kérjük, pontosan adja meg a nevét, postacímét.

Szervezőiroda/üzemeltető: Márkaépítés Profin Kft. (székhely: 6000 Kecskemét, Munkácsy M. u. 37., postacím: 6000 Kecskemét, Bethlen krt. 4. 1/4, bank: 11732002-20415956-00000000 OTP)

A regisztráció folyamán megadott adatokat szervező bizalmasan kezeli és kizárólag a regisztrált személy képzési pontszám akkreditációs eljárásához használja fel.