Érdemes eljönni!


1
workshop

10+
kiállító

10
előadás

Magas
kreditpont

Találkozzunk
Kecskeméten 2020-ban is!

apolas2020_meghivo_1

Kedves Kolléganők, Kollégák!

Ezen hagyománnyá vált ünnepi rendezvényünk, azon kollégáinkról szól, akik a betegápolást, a gyógyítás hivatását választották életpályájuknak.

A világ több országában az ápolás, mint pálya, nővérnek lenni, társadalmilag nagyon elismert.

Az Ápolók Nemzetközi Napja alkalmából idén 19. alkalommal rendezzük meg a Regionális Ápolási Konferenciát, amely méltó tisztelgés ennek a nem mindennapi hivatásnak, hiszen tisztelet illeti azokat, akik ezt az embert próbáló pályát választották, és nap mint nap emelik, forgatják, etetik és hallgatják a betegeket. Tisztelet, hogy viselik a terheket, hogy a megnövekedett betegforgalom mellett is lehet rájuk számítani.

Ők azok, akik ott vannak minden születésnél, minden gyógyulásnál és minden elmúlásnál. Olyan konferenciát szervezünk, melyen a főtémákban elért legújabb kutatások, fejlesztések eredményei, ezek klinikai vonatkozásai és gyakorlati alkalmazásuk tudományos igénnyel kerülnek ismertetésre, illetve megvitatásra. A konferencia témái egyben a továbbképzés céljait is szolgálják.

Szeretnénk, ha ezt a gyönyörű hivatást Magyarországon is újra megbecsültté tudnánk tenni, és a fiatalok számára újra vonzó pálya lehetne az egészségügy.

Kérem Önöket, tegyék tiszteletüket konferenciánkon, járuljanak hozzá, hogy hivatásunk napján együtt ünnepelhessünk.

Üdvözlettel:

Pap-Szekeres Anita
ápolási igazgató
Bács-Kiskun Megyei Kórház

 

KÖSZÖNJÜK TÁMOGATÓINK RÉSZVÉTELÉT KONGRESSZUSUNKON!

 

LEGÚJABB EREDMÉNYEK | HASZNOS ISMERETEK | GYAKORLATI TAPASZTALATOK

Elérhetőségek