Érdemes eljönni!


Előadások

Szakmai
kiállítás

Workshop

Kedves Kolléganők, Kollégák!

Ezen hagyománnyá vált ünnepi rendezvényünk azon kollégáinkról szól, akik a betegápolást, a gyógyítás hivatását választották életpályájuknak.

A világ több országában az ápolás, mint pálya, nővérnek lenni, társadalmilag magasan elismert.

Az Ápolók Nemzetközi Napja alkalmából idén 23. alkalommal rendezzük meg a Regionális Ápolási Konferenciát, amely méltó tisztelgés ennek a nem mindennapi hivatásnak, hiszen tisztelet illeti azokat, akik ezt az embert próbáló pályát választották, és nap mint nap ápolják, etetik és vigaszt nyújtanak a betegeknek. Tisztelet, hogy viselik a terheket, hogy a megnövekedett betegforgalom mellett is lehet rájuk számítani.

Ők azok, akik ott vannak minden születésnél, minden gyógyulásnál és minden elmúlásnál. Olyan konferenciát szeretnénk minden évben szervezni, melynek fő témái a legújabb kutatások, fejlesztések eredményei, ezek klinikai vonatkozásai és gyakorlati alkalmazásuk. Az előadások tudományos igénnyel kerülnek ismertetésre, illetve megvitatásra. A konferencia témái egyben a továbbképzés céljait is szolgálják.

Szeretnénk, ha ezt a gyönyörű hivatást Magyarországon is újra megbecsültté tudnánk tenni, és a fiatalok számára újra vonzó pálya lehetne az egészségügy.

Kérem Önöket, járuljanak hozzá, hogy hivatásunk napján együtt ünnepelhessünk.

Üdvözlettel:

Pap-Szekeres Anita
ápolási igazgató
Bács-Kiskun Vármegyei Oktatókórház

KÖSZÖNJÜK TÁMOGATÓINK RÉSZVÉTELÉT KONFERENCIÁNKON!

 

LEGÚJABB EREDMÉNYEK | HASZNOS ISMERETEK | GYAKORLATI TAPASZTALATOK