MEGRENDELÉSI ÉS LEMONDÁSI FELTÉTELEK

A megrendelések befogadása a beérkezések sorrendjében történik. Amennyiben a kongresszusi szálloda betelik, további kedvezményes árú szálláslehetőséget tudunk biztosítani a közelben különböző kategóriákban, melyről a visszaigazolásban küldünk tájékoztatást.

JELENTKEZÉS

Jelentkezési határidő: 2022.09.22.

Az ezután beérkező jelentkezéseket helyszíni regisztrációként kezeljük. A határidő után, illetve a helyszínen jelentkező résztvevőknek túljelentkezés esetén nem feltétlenül tudjuk biztosítani a kongresszus anyagait, illetve az étkezéseken, gálavacsorán való részvételt.

SZÁMLÁZÁS

A vonatkozó törvények az étkezési, szállás és egyéb költségek részletezését írják elő, így a számlán külön sorban kerülnek feltüntetésre. A számlát a megadott számlacímzett nevére állítjuk ki. Amennyiben nem ad meg külön címzettet, a számla a jelentkező nevére és címére kerül kiállításra! A kiállított számlát utólag más címzett nevére módosítani kizárólag a rendezvény lezárultáig és 3.000 Ft kezelési költség ellenében tudjuk!

FIZETÉSI FELTÉTELEK

A regisztráció visszaigazolásakor küldött számlát kérjük a rajta szereplő határidőig kiegyenlíteni. Szállást csak a szállásdíj befizetése után tudjunk visszaigazolni és lefoglalni.

Regisztráció folyamán választható fizetési módok:

 • Átutalás: Cégnév: Márkaépítés Profin Kft.
  Bankszámlaszám: 11732002-20415956-00000000
  Bank: OTP Bank Nyrt.
  Kérjük, az átutalásán tüntesse fel a KAISZI2022 azonosítót és a résztvevő(k) nevét. A banki átutalás költsége a résztvevőt terheli.

 • Bankkártya: A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja.
  Magyar Nemzeti Bank engedély száma: H-EN-I-1064/2013
  Bankkártya adatai cégünkhöz nem jutnak el.


 • Csekk: Kérjük, pontosan adja meg a nevét, postacímét.

LEMONDÁS ÉS VISSZAFIZETÉS

Lemondási határidő: 2022. augusztus 22. | 2022. augusztus 1. előtti befizetés és lemondás esetén a részvételi díj 80%-át, a teljes szállásdíjat és a fakultatív program díját visszatérítjük. 2022. augusztus 1. és augusztus 22. közötti lemondás esetén a részvételi díj, a szállásdíj és a fakultatív program 50%-át visszatérítjük. 2022. augusztus 22. utáni lemondás esetén nem áll módunkban visszatéríteni sem a részvételi-, sem a szállás-, sem a fakultatív program díját. A megrendelt és írásban le nem mondott szolgáltatások díját a megrendelő akkor is köteles megtéríteni, ha azokat nem vette igénybe. Kérjük lemondását írásban jelezni a kaiszi@kongresszusok.hu címen.

A szervező nem felel a teljesítés lehetetlenné válásáért, ha azt olyan rendkívüli körülmény, cselekmény vagy esemény idézte elő  (pl. újfajta koronavírus nem várt terjedése), amely előre nem látható, és amelynek következményeit az adott helyzetben általában elvárható gondosság tanúsítása esetén sem, vagy csak aránytalan mértékű beavatkozással lehetett volna elhárítani (vis maior).

A regisztrációval megrendelő kijelenti, hogy a fenti feltételeket elfogadja.

Szervezőiroda/üzemeltető: Márkaépítés Profin Kft. (székhely: 6000 Kecskemét, Munkácsy M. u. 37., bank: 11732002-20415956-00000000 OTP)

ADATVÉDELEM

A regisztráció folyamán megadott adatokat szervező bizalmasan kezeli és a regisztrált személy képzési pontszám akkreditációs eljárásához használja fel a hatályos jogszabályokban megjelölt mértékben és időtartamig.