Általános Szerződési Feltételek

MEGRENDELÉSI ÉS LEMONDÁSI FELTÉTELEK

A megrendelések befogadása a beérkezések sorrendjében történik. Amennyiben a kongresszusi szálloda betelik, további kedvezményes árú szálláslehetőséget tudunk biztosítani különböző kategóriákban, melyről a visszaigazolásban küldünk tájékoztatást.

JELENTKEZÉS

Jelentkezési határidő: 2022.11.10.

A ezután beérkező jelentkezéseket helyszíni regisztrációként kezeljük. A határidő után, illetve a helyszínen jelentkező résztvevőknek túljelentkezés esetén nem feltétlenül tudjuk biztosítani a kongresszus anyagait, illetve az ebéden, gálavacsorán való részvételt. Kérjük, hogy részvételi szándékukat időben jelezzék.

SZÁMLÁZÁS

A vonatkozó törvények az étkezési, szállás és egyéb költségek részletezését írják elő, így a számlán külön sorban kerülnek feltüntetésre. A számlát a megadott számlacímzett nevére állítjuk ki. Amennyiben nem ad meg külön címzettet, a számla a jelentkező nevére és címére kerül kiállításra! A kiállított számlát utólag más címzett nevére módosítani 5.000 Ft kezelési költség ellenében tudjuk!

FIZETÉSI FELTÉTELEK

A regisztráció visszaigazolása alapján kérjük a megrendelt szolgáltatások ellenértékét kiegyenlíteni. Szállást csak a szállásdíj befizetése után tudjunk visszaigazolni és lefoglalni.

Regisztráció folyamán választható fizetési módok:

 • Átutalás: Cégnév: Márkaépítés Profin Kft.
  Bankszámlaszám: 11732002-20415956-00000000
  Bank: OTP Bank Nyrt.
  Kérjük, az átutalásán tüntesse fel a MNET2022 azonosítót és a résztvevő(k) nevét. A banki átutalás költsége a résztvevőt terheli.


 • Bankkártya: A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja.
  Magyar Nemzeti Bank engedély száma: H-EN-I-1064/2013
  Bankkártya adatai cégünkhöz nem jutnak el.

LEMONDÁS ÉS VISSZAFIZETÉS

Lemondási határidő: 2022. október 10. | 2022. szeptember 10. előtti befizetés és lemondás esetén a részvételi díj 80%-át, a teljes szállásdíjat és a fakultatív program díját visszatérítjük. 2022. szeptember 10. és október 10. közötti lemondás esetén a részvételi díj, a szállásdíj és a fakultatív program 50%-át visszatérítjük. 2022. október 10. utáni lemondás esetén nem áll módunkban visszatéríteni sem a részvételi-, sem a szállás-, sem a fakultatív program díját. A megrendelt és írásban le nem mondott szolgáltatások díját a megrendelő akkor is köteles megtéríteni, ha azokat nem vette igénybe. Kérjük lemondását írásban jelezni a mnet@kongresszusok.hu címen.

A regisztrációval megrendelő kijelenti, hogy a fenti feltételeket elfogadja.

Szervezőiroda/üzemeltető: Márkaépítés Profin Kft. (6000 Kecskemét, Horváth Döme krt. 14. fszt. 10., bank: 11732002-20415956-00000000 OTP)

ADATVÉDELEM

A regisztráció folyamán megadott adatokat szervező bizalmasan kezeli és a regisztrált személy képzési pontszám akkreditációs eljárásához használja fel a hatályos jogszabályokban megjelölt mértékben és időtartamig.


Amennyiben a kongresszus szervezése közben olyan, a rendezvények megtartásához szükséges előírások kerülnek bevezetésre, amelyek befolyásolják a rendezvény szokásos módon való megrendezését, a Szervezők fenntartják a jogot, hogy a részvételi feltételeket egyoldalúan megváltoztassák és az előírásoknak megfelelően akár korlátozásokat is bevezessenek. Létszám korlátozás esetén a jelentkezések egyoldalú lemondásának jogát is fenntartják.

Regisztráció