Kongresszus és
továbbképző tanfolyam


200+ résztvevő, partner

15+ óra intenzív képzés

2 nap szakmai feltöltődés

Találkozzunk 2023-ban is!

Kedves Kollégák!

Sok szeretettel köszöntünk Benneteket a Fiatal Endoszkópos Nőgyógyászok Baráti Találkozóján! Örömünkre szolgál, hogy Pécsett találkozhatunk és együtt tölthetünk el néhány inspiráló és tudásban gazdag napot.

Ez az esemény különleges jelentőséggel bír, hiszen lehetőséget nyújt számunkra, hogy együtt tanuljunk, megosszuk tapasztalatainkat és felfedezzük a legújabb eredményeket az endoszkópos beavatkozások terén. Ez az alkalom remek lehetőséget kínál nekünk, hogy közelebbről megismerjük egymás munkáját, valamint új kapcsolatokat építsünk, amelyek hosszú távon is hasznosak lesznek szakmai fejlődésünk szempontjából.

Pécs városa ideális helyszín a kongresszusunkhoz. A történelmi múlttal rendelkező város kulturális gazdagsággal és izgalmas programokkal vár bennünket. Az itt töltött idő alatt nemcsak a szakmai fejlődésre, hanem a közös kikapcsolódásra és kapcsolatépítésre is lehetőségünk nyílik. Reméljük, hogy ez a rendezvény emlékezetes és inspiráló lesz minden résztvevő számára és tovább szélesedik és emelkedik az endoszkópos elvégezhető beavatkozások száma!

A tudományos program mellett átadásra kerül a Veres János Emlékérem, Társaságunk legmagasabb presztizsű díja is.

Nagy reményekkel tekintünk a kongresszuson történő találkozásoka. Azt kívánjuk, hogy a program során, az ismeretek beszerzése mellett erősítsük meg a régi barátságokat, és kössünk újakat az ünnepi események, társasági összejövetelek és az előadások mellett.

Baráti üdvözlettel:


Dr. Kovács Kálmán
egyetemi docens, klinikaigazgató
a kongresszus elnöke


Dr. Bokor Attila
egyetemi docens
a MNET elnöke

Köszönjük együttműködő partnereink részvételét kongresszusunkon!

SZAKMAI TOVÁBBKÉPZÉS | LEGÚJABB ISMERETEK | GYAKORLATI ALKALMAZÁSOK

parallax background

Nagyon érdekelnek a témák!

Nem akarok lemaradni róluk

Regisztráció