MEGRENDELÉSI ÉS LEMONDÁSI FELTÉTELEK

A megrendelések befogadása a beérkezések sorrendjében történik. Amennyiben a kongresszusi szálloda betelik, további kedvezményes árú szálláslehetőséget tudunk biztosítani különböző kategóriákban, melyről a visszaigazolásban küldünk tájékoztatást.

SZÁMLÁZÁS

A vonatkozó törvények az étkezési, szállás és egyéb költségek részletezését írják elő, így a számlán külön sorban kerülnek feltüntetésre. A számlát a megadott számlacímzett nevére állítjuk ki. Amennyiben nem ad meg külön címzettet, a számla a jelentkező nevére és címére kerül kiállításra! A kiállított számlát utólag más címzett nevére módosítani 3.000 Ft kezelési költség ellenében tudjuk!

FIZETÉSI FELTÉTELEK

A regisztráció visszaigazolásakor küldött díjbekérőt/számlát kérjük a kiegyenlíteni. Szállást csak a szállásdíj befizetése után tudjunk visszaigazolni és lefoglalni.

LEMONDÁS ÉS VISSZAFIZETÉS

Lemondási határidő: 2020. szeptember 01. | 2020. augusztus 15. előtti befizetés és lemondás esetén a részvételi díj 80%-át, a teljes szállásdíjat és a fakultatív program díját visszatérítjük. 2020. augusztus 15. és augusztus 31. közötti lemondás esetén a részvételi díj, a szállásdíj és a fakultatív program 50%-át visszatérítjük. 2020. szeptember 1-től lemondás esetén nem áll módunkban visszatéríteni sem a részvételi-, sem a szállás-, sem a fakultatív program díját. A megrendelt és írásban le nem mondott szolgáltatások díját a megrendelő akkor is köteles megtéríteni, ha azokat nem vette igénybe. A regisztrációval megrendelő kijelenti, hogy a fenti feltételeket elfogadja. A regisztráció módosítására kizárólag 3.000 Ft kezelési költség felszámítása mellett van lehetőség.

A szervező nem felel a teljesítés lehetetlenné válásáért, ha azt olyan rendkívüli körülmény, cselekmény vagy esemény idézte elő  (pl. újfajta koronavírus nem várt terjedése), amely előre nem látható, és amelynek következményeit az adott helyzetben általában elvárható gondosság tanúsítása esetén sem, vagy csak aránytalan mértékű beavatkozással lehetett volna elhárítani (vis maior).

Regisztráció folyamán választható fizetési módok:

 • Átutalás: Cégnév: Márkaépítés Profin Kft.
  Bankszámlaszám: 11732002-20415956-00000000
  Bank: OTP Bank Nyrt.
  Kérjük, az átutalásán tüntesse fel a PSZICH20 azonosítót és a résztvevő(k) nevét. A banki átutalás költsége a résztvevőt terheli.
 • Bankkártya: A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja.
  Magyar Nemzeti Bank engedély száma: H-EN-I-1064/2013
  Bankkártya adatai cégünkhöz nem jutnak el.
 • Csekk: Kérjük, pontosan adja meg a nevét, postacímét.

Szervezőiroda/üzemeltető: Márkaépítés Profin Kft. (székhely: 6000 Kecskemét, Munkácsy M. u. 37., postacím: 6000 Kecskemét, Bethlen krt. 4. 1/4, bank: 11732002-20415956-00000000 OTP)

A regisztráció folyamán megadott adatokat szervező bizalmasan kezeli és kizárólag a regisztrált személy képzési pontszám akkreditációs eljárásához használja fel.

error: Content is protected !!