SZAVAZÁS

Szavazz akár többször is, így esélyes leszel a leglelkesebb résztvevő díjára.


A pszichiátriai szakdolgozók jövője az egészségügyi és szociális ellátórendszer különböző színterein

200+ résztvevő, partner

15+ óra intenzív képzés

3 nap szakmai feltöltődés

Tisztelt Kolleginák, tisztelt Kollégák!

3 év után  “ÚJRA EGYÜTT”! 

2023 emblematikus év. Az első a COVID után, hogy ismét együtt vagyunk és megrendezhetjük a Pszichiátriai Szakdolgozók XXII. Országos Kongresszusát.

Közel 140 éve alapították  Intézetünk psychiátriai központját “Állami Elmebetegápolda" néven.

70 éve, 1953-ban alakult meg az Országos Idegsebészeti Tudományos Intézet, amit a köznyelv Amerikai úti idegsebészetnek ismer azóta is. Magának az intézetnek otthont adó épületet pedig 110 éve adták át az Izraelita Hitközség Szeretetháza néven, a gyógyíthatatlan betegek számára.

A szakmai tudományos összejövetelek egyik célja a közösség építése, másik célja a közös együttgondolkodás. Az elmúlt évek szakmai tapasztalatainak megosztása mellett három szempontot tartok fontosnak a jövő ápolói, szakdolgozói számára. A szakmai innovációkban, kutatási projectekben való aktív részvételt, a specializációt és az ehhez elengedhetetlen nyelvtudást. A jövő generációja olyan eszközökkel, olyan innovatív specializált környezetben, megeshet, hogy a világszerte csökkenő ápolói létszám miatt, nemzetközi munkacsoportokban fog dolgozni, beteget ellátni, ahol a nyelvtudás nagyban segíteni fogja munkáját.

Azt kívánom, hogy a mai túlterhelt napi munkakörnyezetben se aludjon ki a tűz, ami erre a hivatásra vezette Önöket és legyen erejük a következő generáció számára továbbadni az elhivatottságot, és azt a hatalmas szakmai tapasztalatot, amit munkájuk során szereztek.

Szeretettel várjuk Mindannyiukkal a személyes találkozást!

Őszinte nagyrabecsüléssel,

med. habil. Dr. Erőss Loránd
főigazgató főorvos

Köszönjük együttműködő partnereink részvételét kongresszusunkon!

SZAKMAI TOVÁBBKÉPZÉS | LEGÚJABB ISMERETEK | GYAKORLATI ALKALMAZÁSOK

parallax background

Nagyon érdekelnek a témák!

Nem akarok lemaradni róluk