MEGRENDELÉSI ÉS LEMONDÁSI FELTÉTELEK

A megrendelések befogadása a beérkezések sorrendjében történik. Amennyiben a kongresszusi szálloda betelik, további kedvezményes árú szálláslehetőséget tudunk biztosítani különböző kategóriákban, melyről a visszaigazolásban küldünk tájékoztatást.

JELENTKEZÉS

Jelentkezési határidő: 2023.07.05.

A ezután beérkező jelentkezéseket helyszíni regisztrációként kezeljük. A határidő után, illetve a helyszínen jelentkező résztvevőknek túljelentkezés esetén nem feltétlenül tudjuk biztosítani a kongresszus anyagait, illetve az ebéden, vacsorákon való részvételt. Kérjük, hogy részvételi szándékukat időben jelezzék.

SZÁMLÁZÁS

A vonatkozó törvények az étkezési, szállás és egyéb költségek részletezését írják elő, így a számlán külön sorban kerülnek feltüntetésre. A számlát a megadott számlacímzett nevére állítjuk ki. Amennyiben nem ad meg külön címzettet, a számla a jelentkező nevére és címére kerül kiállításra! A kiállított számlát utólag más címzett nevére módosítani 6.000 Ft kezelési költség ellenében tudjuk!

FIZETÉSI FELTÉTELEK

A regisztráció visszaigazolása alapján kérjük a megrendelt szolgáltatások ellenértékét kiegyenlíteni. Szállást csak a szállásdíj befizetése után tudjunk visszaigazolni és lefoglalni.

Regisztráció folyamán választható fizetési módok:

  • Átutalás: Cégnév: Márkaépítés Profin Kft.
    Bankszámlaszám: 11732002-20415956-00000000
    Bank: OTP Bank Nyrt.
    Kérjük, az átutalásán tüntesse fel a PSZICH2023 azonosítót és a résztvevő(k) nevét. A banki átutalás költsége a résztvevőt terheli.


  • Bankkártya: Az online bankkártyás fizetések a Stripe elektronikus fizetéseket lebonyolító rendszerén keresztül valósulnak meg. Cégünk semmilyen módon nem tárol és őriz meg bankkártya adatokat. Az adatok tárolása a Stripe rendszerében valósul meg.

LEMONDÁS ÉS VISSZAFIZETÉS

Lemondási határidő: 2023. május 1. | 2023. május 15. előtti befizetés és lemondás esetén a részvételi díj 80%-át visszatérítjük. 2023. május 15. és június 1. közötti lemondás esetén a részvételi díj 50%-át visszatérítjük. 2023. június 1. utáni lemondás esetén nem áll módunkban visszatéríteni a részvételi díjat. A szállásdíjakra a fenti határidők nem érvényesek. Befoglalt és visszaigazolt szállás visszamondására nincs lehetőség, annak a díját nem tudjuk visszatéríteni. A megrendelt és írásban határidőig le nem mondott szolgáltatások díját a megrendelő akkor is köteles megtéríteni, ha azokat nem vette igénybe. Kérjük lemondását írásban jelezni a pszichiatria@kongresszusok.hu címen.

A regisztrációval megrendelő kijelenti, hogy a fenti feltételeket elfogadja.

Szervezőiroda/üzemeltető: Márkaépítés Profin Kft. (6000 Kecskemét, Horváth Döme krt. 14. fszt. 10., bank: 11732002-20415956-00000000 OTP)

ADATVÉDELEM

A regisztráció folyamán megadott adatokat szervező bizalmasan kezeli és a regisztrált személy képzési pontszám akkreditációs eljárásához használja fel a hatályos jogszabályokban megjelölt mértékben és időtartamig.


Amennyiben a kongresszus szervezése közben olyan, a rendezvények megtartásához szükséges előírások kerülnek bevezetésre, amelyek befolyásolják a rendezvény szokásos módon való megrendezését, a Szervezők fenntartják a jogot, hogy a részvételi feltételeket egyoldalúan megváltoztassák és az előírásoknak megfelelően akár korlátozásokat is bevezessenek. Létszám korlátozás esetén a jelentkezések egyoldalú lemondásának jogát is fenntartják.